Poslovne naložbe v industrijo OxyHelp

Inovativni poslovni modeli v korist naših strank

Najemna franšiza

Odprti smo za poslovne predloge vlagateljev, ki lahko postanejo partnerji z industrijo OxyHelp, distributerji ali prodajalci na drobno, da bi olajšali najem komor malim podjetnikom – wellness centrom, zdraviliščem, ordinacijam za ortopedsko rehabilitacijo, ambulantam za kiroprakso in kinezioterapijo, centrom za holistično medicino, veterinarskim ambulantam, kozmetičnim salonom, fitnes centrom, centrom za vadbo profesionalnih športnikov.

Prednosti

  • Fleksibilne finančne ugodnosti glede na število najetih enot
  • Odličen donos naložbe pri terapijah
  • Cene po meri za posamezne terapije

Izračunajte donosnost naložbe za vaše podjetje

Loading...
5
40EUR

Zasebni najem

Vabimo vas, da uporabite našo storitev najema za posameznike in izkoristite prednosti naših komor kar v udobju vašega doma. Dveletna pogodba omogoča stranki, da ob izteku pogodbe kupi komoro OxyHelp po znižani ceni - letna najemnina se ob tem odšteje od končne prodajne cene.

Garancija

Dihajte lahkotno, za vse poskrbimo mi

OxyHelp Industry GmbH svojim strankam ponuja 2-letno garancijo proizvajalca z možnostjo 3-letnega podaljšanja za neomejeno brezskrbnost.


Servis in vzdrževanje

Hitro in zanesljivo

Zagotavljamo najhitrejše tehnične intervencije v industriji. Vašo opremo lahko servisiramo v največ 10 delovnih dneh za prodajne enote kjer koli po svetu.

To je varno vedeti.

Prevoz in dostava po vsem svetu

Sodelujemo s svetovnim logističnim podjetjem, ki nam pomaga pri dostavi hiperbaričnih kisikovih komor na kateri koli naslov na planetu. Naši distribucijski partnerji nam ponujajo najboljše ponudbe in dobavne roke na tržišču, ter garancijo na podlagi našega dolgoletnega poslovnega odnosa z logističnim podjetjem.

Kopenski prevoz za odpremo
na lokacije znotraj Evropske unije

Ladijski prevoz za odpremo
na lokacije po vsem svetu

Letalski prevoz za odpremo
na lokacije po vsem svetu

Naš zajeten delež zadovoljnih strank

Naše HBOT komore smo že odposlali in namestili v več kot 20 državah, kot so -
Japonska, ZDA, Havaji, Združeni arabski emirati, Švica, Rusija, Kolumbija, Nova Zelandija, Avstralija, Francija, Španija, Češka, Slovenija, Poljska, Romunija, Bolgarija itd.