O industriji OxyHelp

Smo ekipa oblikovalcev in inženirjev, ki se ukvarjamo z inovacijami v razvoju tehnologije hiperbarične kisikove terapije za osebno in profesionalno uporabo

Kisik je superjunak našega dihanja

OxyHelp Industry GmbH je certificirani proizvajalec naprav HBOT predan predstavljanju tehnologije in zdravstvenih koristi hiperbarične kisikove terapije ter združevanju teorije in prakse pri oblikovanju in izdelovanju specializiranih blagih HBOT komor za zdravstveno uporabo in širšo javnost.

Postali smo eno izmed najprestižnejših podjetij v Nemčiji, ki dobavlja in namešča digitalno nadzorovane komore pod pritiskom za hiperbarično kisikovo terapijo po vsem svetu.

Naša pot se je začela s preprostim vprašanjem

Kako lahko oblikujemo in zgradimo stroškovno učinkovito komoro HBOT za zdravnike, varno za paciente, primerno za medicinske ambulante in centre dobrega počutja, idealno tudi za domačo uporabo?

Vzeli smo si čas za raziskovanje razpoložljive tehnologije, da bi jo posodobili našim inženirskim standardom – preprosta in varna za uporabo s strani strokovnega osebja in bolnikov, ki se zdravijo sami, visoko funkcionalna, digitalno vodena, inovativna v materialih in zdravstvenih protokolih, trajna in preprosto servisirana v smislu vzdrževanja in garancije.

Misijo OxyHelp smo popeljali še korak dlje, in obogatili svoje znanje z obsežnimi raziskavami in dokumentacijo o teoretičnih vidikih HBOT, z namenom dejansko prinesti inovacije na tem področju, kot so digitalno nadzorovani operacijski sistemi ali visoko učinkovito prezračevanje za varnost in udobje.

Izbrali smo najboljše ponudnike materialov in pomožne tehnologije, da bi postali eden vodilnih oblikovalcev in proizvajalcev te neverjetne linije medicinske opreme – enoprostornih in večprostornih HBOT nizkotlačnih komor.

Zrak idej je edini zrak, ki ga je vredno dihati.

Edith Wharton

OxyLife I – Dihajte pametno

Tehnologija HBOT, ki smo jo razvili, se odraža v naši vrhunski komori – Oxylife I. Zasnovali smo jo z mislijo na ljudi, z uporabo zdravstvene tehnologije, da bi ljudem pomagali doseči optimalno zdravje.

OxyLife I je edinstveno razvita hiperbarična komora, v smislu razpoložljivih funkcij, kakovosti oblikovanja in izdelave, vključno s cenovnim razponom.

OxyLife I hiperbarično komoro lahko pošljemo in namestimo v manj kot 10 delovnih dneh v katerokoli državo sveta.

Oxyhelp chamber

Svojo HBOT opremo dobavljamo v medicinske in nemedicinske namene za:

  • Bolnišnice in centre za celostno zdravljenje
  • Ortopedske ambulante
  • Veterinarske klinike
  • Klinike za kiropraktiko in kinezioterapijo
  • Lepotne in wellness salone
  • Centre za fitnes in šport
  • Centre za vadbo profesionalnih športnikov
  • Terapijo za domačo uporabo


Partnerji