O OxyHelpu

OxyHelp je ekipa oblikovalcev in inženirjev, ki se ukvarja z inovacijami v razvoju tehnologije hiperbaričnih kisikovih tretmajev za osebno in profesionalno uporabo

Kisik je junak našega dihanja in življenja

OxyHelp je certificirani proizvajalec naprav HBOT predan predstavljanju tehnologije in koristi hiperbaričnih kisikovih tretmajev ter združevanju teorije in prakse pri oblikovanju in izdelovanju specializiranih HBOT komor za wellness in širšo javnost.

So eno izmed najprestižnejših podjetij v Evropi, ki dobavlja in namešča digitalno nadzorovane tlačne komore za hiperbarične kisikove tretmaje po vsem svetu.

Njihova pot se je začela s preprostim vprašanjem

Kako oblikovati in zgraditi stroškovno učinkovito komoro HBOT, ki bo varna, primerna za ambulante in wellnesse, ter primerna tudi za domačo uporabo?

Vzeli so si čas za raziskovanje razpoložljive tehnologije, da bi jo posodobili skladno z našim inženirskim standardom – tehnologija je preprosta in varna za uporabo s strani strokovnega osebja in bolnikov, ki se zdravijo sami, visoko funkcionalna, digitalno vodena, inovativna v materialih in zdravstvenih protokolih, trajna in enostavna za vzdrževanje.

Misijo OxyHelp so popeljali še korak dlje in svoje znanje obogatili z obsežnimi raziskavami in dokumentacijo o teoretičnih vidikih HBOT, z namenom da bi uvedli inovacije na tem področju, kot so digitalno nadzorovani operacijski sistemi, ali visoko učinkovito prezračevanje za varnost in udobje.

Izbrali so najboljše ponudnike materialov in pomožne tehnologije, da bi postali eden vodilnih oblikovalcev in proizvajalcev te neverjetne linije medicinske opreme – enoprostornih in večprostornih HBOT nizkotlačnih komor.

Zrak idej je edini zrak, ki ga je vredno dihati.

Edith Wharton

OxyLife I – Dihajte pametno

Tehnologija HBOT, ki so jo razvili, se odraža v naši vrhunski komori – Oxylife I. Zasnovali so jo z mislijo na ljudi, z uporabo zdravstvene tehnologije, da bi ljudem pomagali do optimalnega zdravja.

OxyLife I je edinstveno razvita hiperbarična komora, v smislu razpoložljivih funkcij, kakovosti oblikovanja in izdelave, vključno s cenovnim razponom.

OxyLife I hiperbarično komoro lahko dostavimo in namestimo v manj kot 10 delovnih dneh v katerokoli državo sveta.

Oxyhelp chamber

Svojo HBOT opremo dobavljamo v medicinske in nemedicinske namene za:

  • Bolnišnice in centre za celostno zdravljenje
  • Ortopedske ambulante
  • Veterinarske klinike
  • Klinike za kiropraktiko in kinezioterapijo
  • Lepotne in wellness salone
  • Centre za fitnes in šport
  • Centre za vadbo profesionalnih športnikov
  • Terapijo za domačo uporabo


Partnerji