Izdelava in transport komor

Hiperbarične kisikove komore Oxyhelp so izdelane po najvišjih standardih oblikovanja in inženiringa za zagotavljanje vrhunskih izdelkov strankam po vsem svetu

Ponosno izdelano v Evropski uniji

Komore OxyHelp načrtujejo in izdelujejo specializirani inženirji v Evropski uniji, ki uporabljajo kakovostne komponente, pridobljene po skrbnem premisleku in preizkušanju kakovosti.

Naš cilj je izdelati izdelek, ki presega pričakovanja naših strank in jim pomaga, da s pomočjo kisikove terapije vzpostavijo in ohranijo optimalno zdravje.

Preberite več o komorah OxyLife I

Naše poslanstvo pri predstavljanju HBOT tehnologije

Svoje znanje in ekspertizo smo utrdili z obsežnimi raziskavami in dokumentacijo o teoretičnih vidikih hiperbarične kisikove terapije, da bi dejansko prinesli inovacije na tem področju, kot so digitalno nadzorovani operacijski sistemi ter visoko učinkovito prezračevanje za varnost in udobje.
Izbrali smo najboljše ponudnike materialov in pomožnih tehnologij, da bi postali eden vodilnih oblikovalcev in proizvajalcev te neverjetne linije tehnološke opreme - eno in večprostorne nizkotlačne komore HBOT.

Raziskave in dokumentacija

Digitalno krmiljeni operacijski sistemi

Visoko učinkovito prezračevanje

Varnost in udobje

Kakovostni inženiring

Vrhunski materiali

Mednarodni partnerji

Sodelujemo z vrhunskimi mednarodnimi proizvajalci opreme

Koncentrator kisika

Avtomatsko pnevmatsko krmiljenje

Vzmetnica in blazina na osnovi smolnih vlaken

Prevoz in dostava po vsem svetu

Sodelujemo s svetovnim logističnim podjetjem, da lahko pomagamo pri transportu hiperbaričnih kisikovih komor do katerega koli naslova na planetu. Naši partnerji za pošiljanje nam ponujajo najboljše ponudbe in dobavne roke na trgu in garancijo, ki temelji na našem dolgoletnem poslovnem odnosu z logističnim podjetjem.

Kopenski prevoz za odpremo na lokacije v notranjosti Evropske unije

Ladijski prevoz za odpremo na lokacije
po vsem svetu

Letalski prevoz za odpremo na lokacije
po vsem svetu

Naš velik delež zadovoljnih strank

Naše HBOT komore smo že odposlali in namestili v več kot 20 državah, kot so -
Japonska, ZDA, Havaji, Združeni arabski emirati, Švica, Rusija, Kolumbija, Nova Zelandija, Avstralija, Francija, Španija, Češka, Slovenija, Poljska, Romunija, Bolgarija itd.

Predani tehniki za nastavitve in namestitev

Vse OxyHelp komore namesti ekipa usposobljenih tehnikov, ki pomagajo našim strankam pri nastavitvi kapsul v skladu z natančnimi tehničnimi specifikacijami in parametri. Namestitvi sledijo urjenje in teoretična izobraževanja o uporabi komor OxyHelp ter zdravstvenih protokolih hiperbarične kisikove terapije.

Klasifikacije in predpisi

Komora OxyLife I ima trenutno oznako in se prodaja kot nemedicinski pripomoček s programsko omejitvijo 1,5 ATM tlaka. Komore OxyHelp so grajene za maksimalno 2 ATM tlaka delovnega pritiska z avtomatskim upravljanjem (zaslon na dotik).

Vse komore so zgrajene po standardih PVHO (Tlačne komore za človeka - Pressure Vessels for Human Occupancy) (pregledi z rentgenom, ultrazvokom in hidrostatični test) v pooblaščenih laboratorijih.

Po certificiranju CE za medicinske pripomočke razreda IIB bo kmalu na voljo nadgradnja programske opreme za 2 tlaka ATM. Posledično je mogoče nadgraditi vse komore za medicinske pripomočke razreda IIB (isti izdelek, trenutni model), da prenesejo povečane tlake.