Optimalno zdravje je notranja lepota.

Hiperbarični kisikov tretma
za zdravje in sprostitev

Uporaba tehnologije HBOT za doseganje estetskih ciljev predstavlja relativno nov pristop k nenehno rastočemu komplementarnemu zdravljenju, kisikovi terapiji.

HBOT lahko pomaga pomladiti vašo kožo

Med hiperbaričnim kisikovim tretmajem znotraj komore pod pritiskom, telo sprejema čisti kisik pri višjem atmosferskem tlaku, z namenom da se poveča pretok kisika po krvnožilnem sistemu.

Povišana raven kisika, ki doseže področja s slabim pretokom krvi ali celo hipoksična področja (kot so poškodbe ali rane, ki se slabo celijo), pomaga telesu, da se hitreje pozdravi na naraven način, hkrati pa tudi pomladi videz telesa.

Vstopite v naše HBOT komore

Optimalno zdravje

Cilj, ki je dosegljiv vsem

Zdrav pretok krvi po telesu organizmu omogoča, da se pomladi, popravlja poškodovane kožne celice, koži omogoča, da se po travmi pozdravi, zmanjša se globina gub. Povečano kroženje kisika po telesu lahko doseže področja, ki so jih prizadele kožne motnje, z namenom ponovnega zagona naravnih procesov, kot sta sinteza kolagena in obnova tkiv.

Preberite več o zdravljenju ran s pomočjo HBOT

Hiperbarični kisikov tretma je naraven, kot dihanje

Kisikov tretma je eden izmed najmočnejših in 100 % naravnih načinov za zmanjšanje vnetij, pospeševanje celjenja ran ter optimizacijo tako fizične kot duševne zmogljivosti.

Ključna naložba v bolj zdravo življenje

Optimalno zdravje je najboljši donos na tržišču

Hiperbarične kisikove komore OxyHelp so na voljo za dostavo kamorkoli po svetu.

Preberite več o naložbenih načrtih

Z vsakim dihom posebej osvežite svoje telo

Kisik deluje osvežilno, gre za sproščujočo izkušnjo, v kateri lahko uživamo vsi, saj povzroča izločanje endorfinov, hormonov dobrega počutja. Poleg očitnih učinkov na naše splošno dobro počutje, kisik prispeva tudi k vitalnosti kože, tako da razstruplja kri, ter izboljšuje celične procese, ki pomagajo preprečevati posledice staranja.

Preberite več o učinkih proti staranju

Čisti kisik za stimulacijo naravnih procesov zdravljenja

Hiperbarični tretmaji s kisikom so udobni in sproščujoči. Vse, kar morate storiti je, da dihate čisti kisik v komori s povišanim atmosferskim tlakom, ki poveča porazdelitev kisika po krvnih kapilarah, skozi tkiva, organe in možgane. Postopek je neinvaziven in primeren za skoraj vsakogar, z redkimi izjemami.

Več o potencialnih tveganjih

Hiperbarični kisikov tretma dokazano deluje, tako da:

  • Ponovno aktivira kožne celice in izboljša krvni obtok
  • Spodbuja naravni proces zdravljenja in imunost
  • Povečuje vitalnost, izboljša koncentracijo in spomin
  • Zmanjšuje utrujenost in izboljša raven energije, vztrajnost in vzdržljivost
  • Izboljša pomlajevanje celic ter pomaga v boju proti staranju
  • Odpravi občutek »megle v glavi« ter izčrpanosti zaradi letenja (angl. "jet lag")

Kisik in wellness

Pri prizadevanju za dosego optimalnega zdravja igra dihanje čistega kisika pomembno vlogo pri izboljšanju krvnega obtoka.

Kisikov tretma najbolje deluje v hiperbaričnem okolju, saj povišan tlak potisne molekule kisika v krvno plazmo, v cerebrospinalno tekočino, da doseže možgane in hrbtenico in pomaga pozdraviti vneta področja, ter določene prizadete organe in tkiva.

Uravnotežena prehrana, dobra vadba in premišljen pristop k zdravemu življenjskemu slogu bodo zagotovili dobro počutje vsak dan.

Pomen virov kisika

Ko se staramo, telesne funkcije upadajo, še posebej pretok kisika do različnih vitalnih ciljev, kot so srce, pljuča, ledvice in drugi organi.

Kisikov tretma skoraj čudežno deluje na vaskularno zmogljivost in izboljšanje krvnega obtoka. Dopolnjene ravni kisika ustvarijo nove krvne žile, nove matične celice, nove celice okrog vašega srca in tudi nove možganske celice. Telo bo obravnavalo kisik kot nov vir za usmerjanje k prizadetim področjem in za spodbujanje »popravil«.

Zavrtite čas nazaj
za optimalno zdravje

Hiperbarični kisikov tretma najbolje deluje skupaj s telesno vadbo, tako koristno porabite povečane ravni kisika v vašem telesu. V kombinaciji s premišljenim prehranjevanjem, vnosom vitaminov in ostalimi tehnikami za izboljšanje psihofizičnega počutja, vam bo kisikov tretma koristil na vseh življenjskih področjih, in ustvaril najboljše pogoje za dosego optimalnega zdravja.